Gottamentor.Com
Gottamentor.Com

Șocat că ești blocat? Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe Facebook



Aflați Numărul Dvs. De Înger

Cum să știi dacă tu

(iStock)

Blocarea a fost în jur social media pentru totdeauna. Aproape atâta timp cât a existat Facebook, a existat capacitatea de a blocați un alt utilizator - indiferent dacă nu vă plac, preferați să vă păstrați profilul privat de ele sau, din orice alt motiv, am blocat-o de la mijlocul anilor 2000. Dar nimeni nu prea vrea să fii blocat ... Deci, cum îți dai seama dacă ți s-a întâmplat de neconceput?

Dacă simțiți nevoia de a investiga dacă ați fost blocat - fie că a fost un fost prieten, o mătușă nemulțumită, un coleg de liceu pe care nu l-ați mai văzut din ’08 sau fostul dvs. - existămai multe semne indicative de căutat într-un blocaj FB clasic. Cum puteți afla dacă ați fost blocat pe Facebook:


Cum să știți dacă cineva v-a blocat pe Facebook

La fel ca multe alte platforme de socializare, Facebook nu vă anunță când cineva a ales să vă blocheze. Din acest motiv, cineva te-ar putea bloca fără ca tu măcar să știi. Cu toate acestea, nu este atât de greu să afli adevărul ...

Legate de: Ce este TikTok?

Persoana respectivă nu apare pe lista prietenilor tăi.

Giphy

(Giphy)

Ca utilizator Facebook, aveți acces la o listă a tuturor prietenilor dvs. de pe site-ul de rețea. Dacă vedeți că cineva cu care credeați că sunteți prieteni lipsește foarte evident din listă, ar putea fi un semn că v-a blocat. Dacă faci o căutare în lista ta de prieteni și aceștia sunt încă nu apar, atunci au făcut-o categoric te-a blocat.

Niciun rezultat nu apare atunci când le căutați numele.

Giphy

(Giphy)

Nu uita niciodată când kim Kardashian am încercat să ridic privirea Tristan Thompson pe social media pentru a-i oferi o bucată din minte- numai pentru a afla că a blocat-o! (Sunt în condiții mult mai bune acum, dar totuși: un moment iconic.) Kim și-a dat seama că Thompson a blocat-o, deoarece atunci când i-a tastat numele în bara de căutare, nu au existat rezultate disponibile.


Acesta este unul dintre cele mai simple moduri de a afla dacă ați fost blocat pe Facebook de o anumită persoană. În timp ce Facebook nu afișează o listă cu toate persoanele care v-au blocat—Deși permite tu pentru a accesa o listă cu toate persoanele tu s-au blocat - puteți căuta fiecare persoană pentru a vedea dacă ați fost blocat.

Dacă căutați numele unei persoane și nu există rezultate sau profilul său specific nu apare în rezultate, vă pare rău, dar ați fost blocat.

În legătură: 300 Subtitrări Instagram

Facebook nu vă permite să le etichetați într-o postare sau fotografie.

Giphy

(Giphy)

Dacă nu doriți să faceți prea multe explorări, un alt test ușor pentru a vedea dacă ați fost blocat este să încercați să etichetați persoana (acuzatul, dacă vreți) într-o postare sau o fotografie. În general, când începeți să tastați numele cuiva pentru a-l eticheta pe Facebook, FB va popula automat restul numelui său. Dacă acest lucru nu se întâmplă și numele persoanei nu apare deloc, puteți paria că ați fost #BLOCAT.

Facebook nu vă permite să trimiteți mesaje direct persoanei.

Giphy

(Giphy)

Întregul punct al blocării nu este să permită comunicarea între cele două părți. Deci, dacă introduceți numele acuzatului în Facebook Messenger, încercând să inițiați un mesaj și numele acestuia nu va apărea, acesta este cu siguranță sus. Este posibil să primiți chiar și un mesaj de eroare care să spună că utilizatorul nu este disponibil. Nu sunt disponibile deoarece v-au blocat.

Profilul utilizatorului nu este disponibil.

Giphy

(Giphy)


Acest lucru ne aduce la: Ne pare rău, acest conținut nu este disponibil acum. Dacă încercați să mergeți direct la profilul Facebook al acuzatului și, în schimb, să primiți mesajul de eroare de mai sus, sunteți blocat. Din nou, acestea nu sunt disponibile deoarece au ales să nu vă fie disponibile în mod specific. Yikes!

Urmatorul, sfaturi ale experților despre cum să folosiți Instagram ca un profesionist .